Hemmeleg hovudattraksjon på Bygdalarm 2018
- Publisert 12. juni 2018 av Mannsåker, Tone Marie
Blackfoot Gypsies
Clik on image for large version
Illustrasjonsbilete

No er Klubblarm-programmet og klart,og Bygdalarm dristar seg til å påstå at det har vore verd å venta på. - Programmet er komplett,og med 25 dagar att før det brakar laus,er det verd både salutt og kalas meiner pressetaus Maria Pile Svåsand

Pressetausa fortel i ei pressemelding at det vert to klubbar i år også: Klubb Nistagato er teltforlenginga av Naboen pub, og Klubb Straumen er i kjøpesenteret Straumen. - Dette vert som ein skikkeleg heime-åleine-fest i dei områda av senteret som ikkje er butikklokale,med lounge på parkeringsplassen og dansegolv i trappegangen. Me lovar ei klubbhending du aldri har sett liknande til i heile ditt liv!

Over til dei som skal skapa stemninga og spela musikken:

Fredag vert det høglytt godstemning når astronautbandet Romskip lagar fest på Klubb Nistagato. Festen fortset når Great News snurrar plater til langt på natt. I Klubb Straumen vil Safri Trio by på disco og rølp.


Laurdag vert det Bygdaboogie i Straumen: - E
tter ei årelang rekkje med suksessfulle Bunad - og Jolaboogies i by og bygd, held den ultimate dansehendinga fram med Bygdaboogie, fortel Svåsand.

I teltet i Nistagato, vil Shakanaka spele først. Bergensduoen har allereie spelt på Bergenfest og Victoria, og fått ein seksar for låta Medisin, i Bergens Tidende. - Skranglete og deilig, få det med deg,.

Det
Multitati som får avslutta Bygdalarm 2018. Ho er mest kjend som artisten Miss Tati, men når ho tek på seg DJ-hatten og vert til Multitati, spelar ho alt frå hip-hop, R&B og funk til disco og house. - Deilig musikk for deilige menneske, meiner Svåsand.

Dette er altså etter at Kvelertak, Silvana Imam, of Montreal, Hjerteslag, Great News, Hajk og Mikhael Paskalev og ei enorm overrasking laurdagen, har skapt heilt hinsides god stemning på sletta i Norheimsund.
- Jadå, me køyrer oss opp med hemmeleg hovudattraksjon – men lovar at det er verd det når nyheita kjem, seier Maria Pile Svåsand.

Les meir om bygdalarm 6. - 8.juli.

 Tips noen om denne saken
Sende til flere mottakere? Separer adressene med komma.
104


VG RSS
1.
 20 år med VG-lista-konserter – her er høydepunktene
I 2003 ble det publikumsrekord på Rådhusplassen da Kurt Nilsen sang vinnerlåten fra den første sesongen av «Idol». I år finner den 20. konserten på Rådhusplassen sted.
2.
 Frykter nedbemanninger etter REMA 1000-endringer
Etter nyttår vil Rema 1000 slutte å bruke varefremmere fra tredjepartsleverandører. Dette vil trolig føre til stor nedbemanning i merchandising-bransjen.
3.
 Høie svarer om luftambulanse-krisen: Innrømmer at anskaffelsene kunne vært gjort annerledes
Helse- og omsorgsminister Bent Høie innrømmer i et brev til kontroll- og konstitusjonskomiteen at anskaffelsen i luftambulanse-saken kunne vært gjort annerledes.
4.
 Megan Fox er i Norge
Hollywood-stjernen Megan Fox (32) er i Norge for å spille inn en TV-dokumentar.
5.
 Suárez sikret avansement for tamt Uruguay
(Uruguay-Saudi – Arabia 1–0) Luis Suárez (31) utnyttet en keepertabbe og Uruguay er klare for åttedelsfinale. Samtidig som Saudi-Arabia og Egypt er slått ut.
6.
 Nei, jente (16) kan ikke «skylde seg selv» når bilder av henne spres på nett
Unge mennesker har en seksualitet, og det skal de få lov til å ha. Men de skal få ha den i fred, og de skal selv få bestemme over bildene de har og tar av seg selv.
7.
 Strid om Champions League-plass: Gjekstad kalles bakstreversk
Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad får både støtte og motbør. Elverum skjønner ikke motstanden mot forslaget om å gi Champions League-plassen til vinneren av sluttspillet også på kvinnesiden.
8.
 Hører Ronaldo med i dette selskapet?
Tenk om vi hadde hatt sosiale medier da Pelé og Maradona herjet.


Søk på Radiofolgefonn.no


LOKALE KAMERA

ODDA

VOSS

KVINNHERAD

EIDFJORD

ULLENSVANG

KVAM - ÅLVIK

BERGEN

FOLGEFONNA

GRANVIN


VEGKAMERA

LÅTEFOSS

KLØVET

SELJESTAD

RØLDALSTUNELLEN

VELURE

KVAMSKOGEN

SVELGANE / SKJERVET

EVANGER

VINJE VEST

DYRANUT

HAUKELI

HARDANGERBRUA


Dekningsområde & frekvens

Odda
 Fm:104-104,2-105,5-106
Ullensvang 
 Fm:101-105,2
Voss
 Fm:101,5-104-104,4-104,8-106,3
Granvin
 Fm:101-107,3
Ulvik
 Fm:107
Eidfjord
 Fm: 104-105,9
Kvam
 Fm:104-106-107,3
Jondal
 Fm: 106-107,3
Frekvenskart

Levert av MindIT Solutions AS i samarbeid med Aarekol IT Kompetanse